[acf field="pre_title"]

NEKADA SU BILI BESKUĆNICI, A DANAS VELIKE ZVEZDE! Pogledajte koje javne ličnosti nekada nisu imale dom

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pop zvezde žive živote o kojima mnogi od nas sanjaju. Odeća, automobili, tabloidi, velike kuće i fanovi. Svakodnevno gledamo emisije i čitamo članke o njihovom bogatom načinu života. Postoji nekakva romantika u njihovim bogatsvima i statusu i mi mnogo volimo da čitamo i pričamo o njima. Ponekad je teško zamisliti da svi oni nisu uvek bili tako bogati. Većina njih su bili samo obični ljudi, kao mi.

Jenifer Lopez, instagram

Pre nego što je postala ‚‚Dženi iz bloka“, Dženifer Lopez je nakratko bila beskućnica, izjavila je u jednom intervjuu. Nekoliko meseci je spavala na kauču u svom plesnom studiju, pa joj se sreća osmehnula, postala je pevačica i glumica. Pored Lopezove, još neke poznate ličnosti su iskusile život beskućnika.

Hale Beri je živela u skloništu za beskućnike u svojoj 21. godini pokušavajući da postane poznata u Holivudu, a uprkos tome što se njena majka protivila.

– Nakon mesec-dva, ostala sam bez novca i pozvala je i teška srca je pitala da mi pošalje novac, ali ona je odbila – rekla mi je ili da se snađem ili da se vratim kući.

Bila sam mnogo ljuta. Nismo pričale godinu dana nakon toga – ispričala je Beri.

Džim Keri je živeo u kombiju sa svojom porodicom.

– Moj otac je bio muzičar koji je radio ‚‚pravi posao“ kako bi izdržavao svoju porodicu. Nakon što je dobio otkaz, sve se raspalo. Iz niže srednje klase skliznuli smo u nižu klasu. Sa 15 godina prestao sam da idem u školu kako bih počeo da radim kako bih pomogao svojoj porodici – kazao je Keri.

Silvester Stalone

Stalone je tri nedelje spavao na austobuskoj stanici u Njujorku nakon što je izbačen iz svog stana.

Pošto je bio očajan, glumio je u filmu za odrasle za koji je dobio 200 dolara i to mu je pomoglo da ponovo stane na noge.

Zena.blic.rs




Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci