[acf field="pre_title"]

Nikola Rokvić sve rasplakao potresnim govorom na sahrani svog oca Marinka!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Pevač Marinko Rokvić, preminuo je 6. novembra, a najbliži su se juče okupili na Novom bežanijskom groblju kako, bi se poslednji put pozdravili sa legendom narodne muzike.

Tokom ceremonije, jedan od njegovih sinova, Nikola Rokvić je održao potresni govor, pa je i sam plakao dok je čitao reči koji je posvetio ocu.

– Znao si sve, da ne pričam o znanju i veštini pevanja. Otkako si nas fizički napustio, tek sam shvatio kakav si bio pevač i kakva ti je bila karijera. Teško je bilo realno rasuđivati kada rasteš pored takvog pevača, ali sada kristalno jasno znam da si jedan od najboljih pevača narodne muzike koji su šetali našim prostorima… Obećavam da ćemo čuvati amanet i negovati tvoje vrline. Akio budemo upola kakav si bio, mislim da smo nešto uradili – započeo je Nikola, pa nastavio:

Nikola Rokvić sa porodicom
Nikola Rokvić, foto: ATA images

– Unučići pitaju gde si, Despot je obećao da će naći lek protiv smrti, Leona se ne brine, kaže da je deda kod amina, tvoj brat Dušan, uvek ste bili jedan za drugog, štitli svoje, mnogo je tužan, ali obećao je da će pratiti tvoj put čojstva i junaštva. Ostao si dostojan i pravi gospodin, pobedio si sebe, umro i na kraju pobedio smrt. Ostaćeš, verujem, zapisan u večnost – pričao je Nikola Rokvić na sahrani kroz suze.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci