[acf field="pre_title"]
SADA U ULOZI MODNE KREATORKE

Nikolija Jovanović pokreće novi biznis

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Ona je ćerka Vesne Zmijanac, a muž joj je Relja Popović, jedan od omiljenih među ženskom populacijom. Jedna je od najatraktivnijih pevačica na našoj javnoj sceni, a njen ukus za modu sve ostavlja bez daha. Ona je Nikolija Jovanović. Za sebe kaže da je svestrana, muzika i ples su njena strast, a mogli smo je videti i u raznim kreacijama. Sada je odlučila da pokrene još jedan biznis. Naime, ona je zajedno sa svojom polusestrom uplovila u trgovinske vode.

„Dugo sam razmišljala o tome, ali nisam imala vremena za to. Još jedna od prednosti pandemije korona virusa je što sam imala vremena da se posvetim tome. Sestra studira međunarodni biznis, koji sam i ja završila, tako da je pomogla oko operativnog dela, dok sam ja bila zadužena za kreativni“- istakla je pevačica i dodala:

„Mislim da smo dobra kombinacija za sada i za ubuduće. Napravile smo dva modela trenerki i jedan top, ali biće svega. Krenula sam u sve to stidljivo u mojoj glavi, ali onda sam videla da su mogućnosti ogromne i jedva čekam da izbacim nove modele, kao i kolekciju proleće/leto.“

Takođe, Nikolija je na svom Instagram profilu objavila i naziv svog brenda, a mnoge kolege i prijatelji su joj uputili komentare podrške.

Nedavno je u „DeToxic“ emisiji je govorila o svojoj ćerkici Rei, pa istakla da svaki slobodni trenutak posvećuje njoj i svojoj porodici.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci