[acf field="pre_title"]
ISPRIČALA DETALJE TROVANJA

Nikolina Pišek govorila o nezgodi: „Spasilo nas je to što su nam plafoni visoki“

"Una mora da uradi određene preglede mozga, jer su lekari ustanovili da postoje neke nepravilnosti"
[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Voditeljka Nikolina Pišek je prošlog vikenda, zajedno sa svojom ćerkom, doživela nezgodu u svom domu. Naime, one su pronađene onesvešćene u stanu i to zbog trovanja ugljen-monoksidom. Do trovanja je došlo kada je usled građevinskih radova u zgradi pukla cev. Povodom toga, voditeljka se oglasila i otkrila kako se ona i ćerka sada osećaju.

„Una je doživela manje trovanje jer je niža od mene, spasilo nas je to što su nam plafoni visoki, imali smo više vremena do trenutka kada nas je neko našao. Ja se sada osećam okej, imam neke smetnje disanja i smetnje u radu srca, to moram naknadno da proverim, da li će ostaviti neke posledice. Una mora da uradi određene preglede mozga, jer su lekari ustanovili da postoje neke nepravilnosti, pa da vide da li je to od stresa ili je to nešto trajno“- istakla je Nikolina u emisiji „Jutro“ i istakla koliko ovo trovanje može biti strašno:

„Ugljen-monoksid se vezuje u krvi umesto kiseonika, tako da vitalni organi stradaju, mozak i srce. Stradaju jer se vezuju za ugljen-monoksid umesto za kiseonik. To je smrt koja je prilično izvesna, jer nastupa poprilično brzo.“

Takođe, ispričala je i koje su simptome trovanja imale, kao i da je njen muž kroz razgovor sa njom zaključio da nešto nije kako treba, pa tako urgirao da neko dođe da ih obiđe. Zahvaljujući njegovim prijateljima iz Zagreba koji su obili stan i pronašli ih, njih dve su spašene i zbrinute od strane Hitne pomoći. Istakla je i da su ih minuti delili od najgoreg scenarija.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci