[acf field="pre_title"]
JOŠ JEDNA ŽENA KOJA JE POKAZALA HRABROST

Nikolina Pišek progovorila o zlostavljanju

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Vest da je glumica Milena Radulović seksualno zlostavljena i da je učitelj glume Miroslav Mika Aleksić optužen zbog toga, uzdrmala je celu Srbiju. Pored nje, javile su se i druge hrabre devojke koju su proživele slično iskustvo u njegovoj školi, medju kojima je njena koleginica Iva Ilinčić.

Ovaj nemili dogadjaj i Milenina hrabrost, dala je mnogim ženama vetar u ledja da otkriju svoje mračne tajne i suoče se sa istinom. Sada se na to odvažila i bivša voditeljka Nikolina Pišek.

“Ovaj trenutak u ukupnoj istoriji seksualnog zlostavljanja žena jeste presudan. Sad ili nikad. Ili će iznedriti vreme u kojem se nijedna devojčica, devojka ili žena neće osećati krivom sto je isprovocirala vulgarni gest ili komentar muškarca kojem je samim rođenjem data privilegovana pozicija – ili će revolucija naprosto sa povlačenjem cunami vala otplaviti neku žrtvenu jarad, a ostrašćena javnost blagonaklono će zaćutati posle javnog čerečenja prokazanih predatora. I sve će utihnuti”- napisala je Nikolina ispod fotografije koju je objavila na svom Instagramu i dodala:

“Spokojno ćemo spavati u prividu novog, ravnopravnijeg društvenog poretka. Nadam se boljem. Nadam se da će ovaj pokret svemu onome što su prolazile nebrojene žrtve dati viši smisao. Svrhu. Utehu da to neće proživljavati naša deca“.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci