[acf field="pre_title"]

Vokali koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim: Ne propustite “Tranquilo” sa Mirzom Selimovićem i Lenom Čolak

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Kako to obično nalaže nedelja, provedite ugodno i opušteno veče uz novo izdanje emisije „Tranquilo“. Ovoga puta, Tijana Ranđelović je ugostila mlade zvezde, koje su uveliko osvojile region svojim vrsnim vokalima.

Najpre je Mirza sa Tijanom sumirao prošlu godinu, istakavši da ima mnoštvo novih ideja koje će, nada se, moći uskoro da realizuje. Potom su se u okviru rubrike „Nešto lično“ dotakli teme detinjstva, harmonike koju je ubrzo zamenio gitarom od koje se više nije razdvojio, podrške roditelja da izabere ovaj put, ali i početaka profesionalne karijere, kada je pobedio u Zvezdama Granda. Iako je birao pop zvuk, mnogi mu nisu predviđali uspeh. Koliko ga je obradovao poziv Kornelija Kovača i koje savete Zdravka Čolića nikada neće zaboraviti, otkrio je upravo u emisiji „Tranquilo“.

Lena se osvrnula na svoj aktuelni singl i spot „Majko“ za koji ističe da u njoj budi veliki ponos. Kada je reč o njoj samoj i njenom karakteru, razgovarali smo kakav odnos ima sa kolegama, pa nam je otkrila da nije zlopamtilo, da brzo oprašta, što možda, kako sama ističe, i nije tako pametno.

„Traquilo“, foto: Toxic

Uostalom, već sutra pogledajte ovo druženje na kanalu Toxic Folk, od 19 časova i provedite nedeljno veče na „Tranquilo“ način.

Da podsetimo, reprizni termini emisije „Tranquilo“ su utorak od 18 časova na Toxic Folk-u i u četvrtak u 19 časova na Toxic TV kanalu.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci