[acf field="pre_title"]

Njene pesme pevale su se širom regiona, a ona se odselila u Nemačku! Evo kako danas izgleda Vesna Pisarović!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevačica koja je osvojila region svojim hitovima „Dolje na koljena“, „Da znaš“, „Sasvim sigurna“ u jednom trenutku se povukla sa scene i tako iznenadila mnogobrojne fanove. Udala se, a onda okrenula drugom žanru.

Vesna Pisarović bila je popularna 2000. godina kada je izdala i svoj prvi album, a onda je već 2002. godine predstavljala Hrvatsku na Evroviziji. U jeku slave odlučila je da napravi pauzu u karijeri.

Ova popularna hrvatska pevačica se pre 14 godina i udala za Ozrena Pupovca, sina hrvatskog političara srpskog porekla Milorada Pupovca, i sa njim se odselila u Berlin.

Godinama se nije čulo za nju, a onda je odlučila da se vrati muzici, ali sasvim drugom žanru-džezu.

– Mogu samo reći da nipošto ne žalim za ovom radikalnom odlukom skretanja prema džezu, koja čak i uprkos jednog sasvim trnovitog puta dugogodišnje pripreme, raznih žrtvovanja te svakodnevne discipline, zapravo i neprestano i neiscrpno ispunjava – rekla je jednom prilikom za „Blic“ Vesna.

Iako su fanovi očekivali da će ponovo imati neki hit koji će kao nekada pevati ceo region ona se okrenula drugoj vrsti muzike, a u intervjuu za domaće medije jednom prilikom je izjavila:

– Sve je započelo pre mnogo godina kada sam se u jednom trenutku odvažila na ostvarenje nekih dugogodišnjih snova. Jer džez volim oduvek, a kako osim osnovne muzičke škole nisam imala priliku da studiram na konzervatorijumu, shvatila sam da je bilo strašno propustiti šansu za to. No, usput, iskusila sam i jedan doslovni prepobražaj: susret sa džez muzičarima me je toliko očarao da više nema povratka.

 

blic.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci