[acf field="pre_title"]

O tome nerado govori… Sanja Kužet na ivici suza: Ostala sam bez oca…

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Voditeljka Sanja Kužet bila je gošća emisije „Balkanskom ulicom“ kada je otvoreno pričala o najintimnijim detaljima iz privatnog života. Iako o tome nerado govori, otac Sanje Kužet preminuo je pre četiri godine, što je ona veoma teško podnela.

Sanja se takođe dotakla detinjstva pa je sa voditeljkom Vesnom Dedić podelila kako je majka vaspitavala nju i sestru. Ona je izjavila da im je majka govorila da kao dame izađu, i da se kao dame vrate.

Takođe, voditeljka se požalila da su joj majka i sestra uvek bile kritičari, a da im se kasnije pridružio njen suprug Nemanja.

 

Voditeljka se prisetila kada je prvi put stala pred kamere, a potom i mnogih važnih momenata iz svog života.

Jedan od tih trenutaka bio je kada je otac Sanje Kužet preminuo, te je čim se dotakla toga umalo zaplakala.

– Ostala sam bez oca pre četiri godine i onda su moje emocije u nekim trenucima samo prenaglašenije – ispričala je između ostalog Sanja.

Iako je doživela veliki gubitak, Sanja se ponela kao pravi profesionalac, te se nedugo nakon toga pojavila na rođendanu Ane Bekute kako bi je ispoštovala.

– Privatno se u mom životu ne dešavaju lepe stvari. Ja sam se večeras potrudila da mimo svih nedaća ispoštujem Anu i da zaista budem pravi prijatelj.

Želim da pokažem sebi da neke stvari u životu mogu da gledam opet sa pozitivne strane – izjavila je tada voditeljka, koja se ubrzo nakon što je saznala da joj je otac bolestan suočila sa tužnim vestima.

Gloria.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci