[acf field="pre_title"]

Britni otkriva šta je pila na svoju ruku dok je izlazila s Paris i Lindzi: Šamar koji mi je majka tad lupila nikad neću da zaboravim!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevačica Britni Spirs je u svojim memoarima, između ostalog, otkrila i „čime je ona izabrala da se drogira“ dok je izlazila sa Paris Hilton i Lindzi Lohan. Na svoju ruku je, prema sopstvenom priznanju, obožavala da uzima „adderall“ (amfetamin) – poznat i kao „lek koji je mnoge mlade u Americi upropastio“, a i odrasle je zaludeo jer su ga izvesni uzimali kao opojnu supstancu za rekreativno uživanje. U pitanju je, u stvari, smesa soli amfetamina koja se u osnovi prepisuje za lečenje poremećaja pažnje, kao i hiperaktivnosti, ali mahom kod dece.

– Nije bilo baš tako ludo kao što je ovde štampa to predstavila javnosti – pisala je Spirsova koju, kako je potom dodala, jače droge nisu privlačile.

– To bi me baš podiglo. Da se bar nekoliko sati u dani ne osećam depresivno – nastavila je ona.

Protekle godine u oktobru, podsećanja radi, Britni je otkrila putem svog Instagrama kako ju je majka jednom „sačekala šamarom kod kuće“, pošto se vratila iz jednog od tih izlazaka sa Paris i Lindzi. Ubrzo, prebrisala je objavu, ali ne dovoljno brzo da pojedincima promakne.

– To mi je bio prvi šamar ikada. Paris i Lindzi su me dovezle do kuće na plaži, gde sam boravila s decom. Tu noć, moja majka ih je čuvala, a ja sam išla po žurkama do četiri ujutru. Poludela je. Čim sam ušla, tako me je zavalila, da to nikada neću zaboraviti – napisala je onda.

24.sedam
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci