[acf field="pre_title"]

Od 15. februara povraćaj novca za otkazani novosadski koncert Parnog valjka!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Grupa Parni valjak je, posle iznenadne smrti frontmena Akija Rahimovskog 22. januara, otkazala sve prethodno zakazane koncerte u Hrvatskoj i regionu, pa, samim tim, i nastup u Novom Sadu, u dvorani SPENS, koji je bio nekoliko puta odlagan zbog pandemije kovida 19. Svi koji su kupili ulaznice za koncert dobiće svoj novac nazad, i to od 15. februara.

Procedura za povraćaj ulaznica kupljenih u prodajnom sistemu Gigs Tix će od 15. februara biti objavljena na internet linku www.gigstix.com/parni-valjak-2022. Što se tiče fizickih ulaznica kupljenih na Ticket Vision prodajnim mestima, povraćaj je na blagajni TC Ušće u Beogradu. Kupci koji nisu iz Beograda, i nisu u mogućnosti da dostave ulaznice na pomenutu blagajnu, mogu da podnesu zahtev za povraćaj sredstava na callcenter@tickets.rs, gde će dobiti dalje instrukcije. Onlajn kupcima će novac biti vraćen na račun sa kog su izvršili kupovinu.

Koncertna agencija Long Play i ovom prilikom izražava žaljenje zbog odlaska jednog od najvećih pevača na ovim prostorima. Zauvek će nam ostati u divnom sećanju koncert Parnog valjka u Beogradu, u organizaciji naše kuće, 9. novembra 2019. u beogradskoj Štark areni.

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

Najnoviji članci