[acf field="pre_title"]

ODMOR IZ SNOVA! Otkrivamo detalje odmora Lune Đogani i Marka Miljkovića

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Luna Đogani i Marko Miljković, popularni YouTube par, trenutno sa svojom ćerkicom Mijom uživaju na odmoru na prelepom Kipru! Odlučili su da iskoriste ovo vreme da snime neke nezaboravne trenutke za svoj YouTube kanal „Sikter“ i da svoje fanove oduševe novim sadržajem na društvenoj mreži Instagram.

Na njihovom kanalu „Sikter“, Luna i Marko redovno objavljuju vloge, izazove i zabavne videe koji su osvojili srca gledalaca. Njihova autentičnost i smisao za humor privukli su veliki broj pratilaca, a svaki novi klip je prava poslastica za fanove.

Dok su na Kipru, ovaj kreativni par iskoristio je prelepe plaže, slikovite pejzaže i znamenitosti kako bi snimili zanimljive sadržaje za svoj kanal. Bez sumnje, Luna i Marko su uspeli da uhvate nezaboravne trenutke, koji će se sigurno dopasti njihovim fanovima.

Takođe, na njihovom Instagram profilu, Luna i Marko redovno dele slike i video zapise sa svojih putovanja i svakodnevnog života. Njihova otvorenost i iskrenost na ovoj platformi omogućava fanovima da se osećaju bliže njima i da prate njihove avanture.

Uzbuđenje među fanovima raste dok čekaju novi sadržaj koji će Luna i Marko objaviti nakon svog putovanja na Kipru. Sigurno je da će njihovi klipovi biti zabavni, puni smeha i nezaboravnih trenutaka.

Zato, pratite Lunu i Marka na njihovom YouTube kanalu „Sikter“ i na Instagramu kako biste bili u toku sa svim njihovim avanturama i smešnim trenucima sa Kipra!
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci