[acf field="pre_title"]

OTKRIVAMO! Jovana Pajić progovorila o emotivnom životu : „Nikada neću to preboleti“!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevačica Jovana radi punom parom, međutim, retko se pojavljuje u medijima, a sada je rekla zašto je to tako.

Pa nije to u zadnjem periodu, tako je ceo život. To je put koji meni prija. Znam da je to neizbežno, svesna sam da nije moguće ne postojati, a postojati. Jednostavno nisam taj tip koji preterano voli da postoji, osim kada nije bitan razlog za to, kao što su promocije ili neko pametno saopštenje oko mog posla, ali i generalno za moj lik i delo. Generalno radim pa radim, a kada budem imala nešto s čim mogu da se pohvalim, tada ću se i pojaviti – započela je pevačica.

Pajić se prošle godine razvela od Saleta Tropika, pa je otkila kakva je trenutna situacija na ljubavnom planu, ali i to kako se vodi sa razvodom:

Prvenstveno uspostavljam ljubavni odnos sa sobom, nemam ništa da saopštim ili prijavim. Takve stvari se ne planiraju, kada se oporavimo i dođemo sebi, onako postanemo zadovoljni našim životom, onda to u životu i dođe. Uopšte ne razmišljam u tom pravcu, posvećena sam sebi i deci. To je proces koji je neminovan, mora da prođe vreme i da se radi na sebi. Prevazišla sam taj događaj kao takav, doduše nikada neću prevazići to što se dogodilo u mom životu.

 

Informer.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci