[acf field="pre_title"]

Ovako je Ivana Peters izgledala u mladosti! Od buntovnice do najboljeg vokala na našim prostorima

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Jedna od omiljenih pevačica Ivana Petersrođena je 22. avgusta u Beogradu.

U karijeri dužoj od tri decenije snimila je brojne hitove koji su se već na prvo slušanje dopali publici. Ipak, izgled Ivane Peters znatno se promenio tokom godina.

Slavna pevačica se sa samo petnaest godina uplovila u svet muzike i postala član grupe ”Who is the best”, koja se pretežno bavila rep muzikom, i sa kojima je snimila dva albuma.

Na „Beogradskom šlageru 94“ je zamenila Madam Pijano čime je skrenula pažnju na sebe. Gane Pecikoza, menadžer grupe Tap 011 dovodi je u grupu, gde je rame uz rame sa Gocom Tržan, bila vodeći vokal.

Sa grupom „Tap 011“ snimila je tri albuma i učestvovala na brojnim festivalima. Nakon odlaska iz grupe promenila je žanr, postavši glavni vokal rok sastava Negativ, sa kojim je do sada snimila četiri albuma.

Njen božanstveni glas i buntovnički stav savršeno su se uklopili u priču, a grupa ”Negativ” postala je jedna od najpopularnijih u to vreme.

Iako je mnogi pamte kao vatrenu crnku koja je harala scenom devedesetih, izgled Ivane Peters na početku karijere bio je potpuno drugačiji.

Na fotografiji koju je nedavno podelila sa svojim pratiocima vidimo da je Ivana imala kratku, crvenu kosu koju je zakačila šnalicama.

Diskretna šminka uklopila se uz košulju sa karnerima, pa nije ni čudo što je mladalački izgled Ivane Peters oduševio njene pratioce.

Gloria.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci