[acf field="pre_title"]

OVE FOTOGRAFIJE NIKADA NISTE VIDELI! Ana Bekuta objavila fotografiju iz Mrkine mladosti

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Milutin Mrkonjić i Ana Bekuta proveli su deceniju ljubavi zajedno.

Otkako je političar preminuo 2021. godine pevačica se teško nosi sa gubitkom i čuva uspomene na njega, pa je sa svojim pratiocima podelila Mrkine nikad viđene fotografije.

Mnogi ne znaju da je Mrka pre nego što je počeo da se bavi politikom, imao drugu ljubav – košarku, pa otuda i ove fotografije Milutina Mrkonjića.

Budući da se održava memorijalni turnir u Mrkinu čast, Bekuta je odlučila da podeli fotografije svog dragog.

„Znate kako mnogi kažu: „Bio sam sjajan košarkaš dok se nisam povredio“? E, samo je Milutin Mrkonjić to govorio i govorio istinu.

Život ga je vrlo rano odvojio od košarke, ali on je do kraja svog života obožavao košarku i sve naše mlade igrače gledao kao svoju decu. Ove fotografije je čuvao kao najvrednije blago do kraja svog života.

Zato mi je beskrajno drago da mogu da najavim i podržim turnir koji nosi njegovo ime. Prvi Memorijalni turnir “Milutin Mrkonjić” održaće se 08. i 09. jula na sportskim terenima Ade Ciganlije u organizaciji Fondacije “Svetozar Marković”.

Sav prikupljeni prilog doniraće se u humanitarne svrhe, a svi zainteresovani mogu dobiti više informacija na Instagram nalogu“, napisala je pevačica na pomenutoj društvenoj mreži, a fotografije Milutina Mrkonjića privukle su dosta pažnje.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci