[acf field="pre_title"]

PEVAČICA PRIVEDENA! Marija Šerifović šokirala pratioce

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevačica Marija Šerifović putem društvenih mreža često obaveštava svoje pratioce o svakodnevnim aktivnostima, a sada je obelodanila i jednu neprijatnu scenu koju je doživela.

Naime, Marija je otkrila da je dobila informaciju da je stigao nalog za njeno privođenje, što je nju potpuno iznenadilo i nije imala predstavu o čemu se radi.

– Dobila sam informaciju iz MUP-a da je od izvesnog suda stigao nalog za moje privođenje. Ja odmah želim da naglasim da sam ja savestan i odgovoran vozač. Osim što ponekada, istina, ne vežem pojas kada snimam vlogove jer mi je teško da držim i volan i menjač i telefon, a to je dva minuta i onda se vezujem. Drugo, nemam nikakve prekršaje, nikada nisam pravila nikakve probleme. Što sam starija to i sporije vozim, pa mi čak i sviraju. Sada idem da vidim da li ću da idem u zatvor ili ne – kazala je Marija.

Vozač Šerifovićeve se uključio dok je Marija pričala, te istakao da nije isključena mogućnost da je on napravio neki prekršaj.

Neprijatna scena trajala je neko vreme, a potom se Marija ponovo oglasila putem svog Jutjub kanala i otkrila da nije bio u pitanju nikakav ozbiljniji prekršaj, već je samo trebalo da potpiše određenu dokumentaciju.

Izvor: Telegraf.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci