[acf field="pre_title"]
Pevačica iskreno o prošlom braku!

PORODICA JE TERALA DA SVIMA ZAPUŠI USTA, GOCA NIJE HTELA!

Gostujući u emisiji "Milizam" Goca je otvoreno govorila o svom prvom i propalom braku i objasnila kako je uspela da se medijski i privatno izdigne iznad cele situacije u kojoj se njen bivši suprug da bi pravdao svoje bitisanje u medijima kačio na njeno ime i prezime.
[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevačica Goca Tržan (47) ušla je u 28. godinu bavljenja šoubiznisom.

Pevačica je ovladala je savremenim postulatima koji vladaju industrijom zabave, ali se nije odrekla muzike kao osnovnog zanimanja.

Goca je influenserka i jutjuberka, a u svojim vlogovima govori o stvarima koje je inspirišu. Kreira i personalni rijaliti šou u kome publici pokazuje detalje svakodnevice svoje tročlane porodice.

Gostujući u emisiji „Milizam“ Goca je otvoreno govorila o svom prvom i propalom braku i objasnila kako je uspela da se medijski i privatno izdigne iznad cele situacije u kojoj se njen bivši suprug da bi pravdao svoje bitisanje u medijima kačio na njeno ime i prezime.

– Uprkos pritiscima čak i iz moje porodice da svima zapušim usta i kažem kako je bilo, nisam želela da pričam o tome. Ne želim da prljam odnos sa svojim detetom, sa sadašnjim suprugom – počinje pop zvezda, i dodaje:

– Stoji meni iza zuba i rekla bih svašta, ali onda zastanem i kažem sebi da imam dete. Ona ima 15 godina i ima socijalne mreže. Morala sam da naučim da novinarima kažem: „Idemo, sledeće pitanje“. U ovoj celoj situaciji se ne radi o meni, već o mom detetu. Kao roditelj moram da stanem ispred nje, jer talasi koji udaraju u nju prvo moraju da udare u mene – ističe ona.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci