[acf field="pre_title"]

PRAVA PRAZNIČNA EUFORIJA! Zabava Suzane Mančić – u svom domu okupila prijatelje i porodicu

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

U domu Suzane Mančić uveliko je zavladala prazniča atmosfera. Dok se dani do Nove godine sitno broje i iščekuju slavlja, zabava Suzane Mančić otvorila je sezonu fešti.

Instagram

 

Suzana je kićenje jelke podigla na viši nivo. Naime, ona je u svom stanu u centru Beograda okupila mnoge prijatelje sa estrade gde su posle kićenja jelke uživali uz pesmu i igru.

Naravno, ovakvo slavlje bilo je nezamislivo bez Suzaninog supruga Simeona Ocomokosa koji je za tu priliku doputovao iz Grčke, a tu su bile i njene prelepe ćerke Teodora i Natalija.

Slavlje u domu Suzane Mančić nije moglo da prođe bez njenih kumova Biljane Jevtić i Ace Ilića, koji su se latili mikrofona, te dodatno zagrejali atmosferu. U jednom trenutku Suzanina starija ćerka nije odolela pa je i ona zapevala na radost prisutnih.

https://www.instagram.com/reel/C078TiCoWWd/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Zabavi Suzane Mančić prisustvovao je i novinar i književnik Vanja Bulić, kao i Vesna de Vinčazahvaljujući kojoj smo uspeli da zavirimo na prelepu proslavu.

Ipak najveće oduševljenje zavladalo je kada je Suzana zapevala čuveni hit Harisa Džinovića „Rano je za tugu“.

„Moja Suzana… Kakva strast! Tradicionalno kićenje jelke u divnom stanu naše Suzane Mančić i njenih prelepih ćerki Teodore i Natalije Kunić. Zabava, pesma, osmesi, pomešane generacije… Jednom rečju – umetnost druženja i življenja“, napisala je njena prijateljica Vesna na svom Instagram-nalogu.

Gloria.rs

 

 

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci