[acf field="pre_title"]

PRAVI AVANTURISTA! Sanja Kužet se oprobala u HIKINGU

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

VoditeljkaSanja Kužet, poznata po svom entuzijazmu i ljubavi prema prirodi, odlučila da se oproba u hikingu. Sanja je odabrala Nacionalni park Nera kao svoju destinaciju za ovu avanturu, a njenom uzbuđenju i sreći pridružila se i njena sestra, koja je postala njen idealan partner u ovoj nezaboravnoj šetnji.

Nacionalni park Nera, smešten u prelepom delu Rumunije, poznatom po svojoj netaknutoj prirodi, planinama i slikovitim pejzažima, pružio je Sanji i njenoj sestri izazovnu i uzbudljivu stazu za njihovu blago intenzivnu šetnju od 20 km. Uz vodiča koji ih je uputio na najlepše delove parka, Sanja i njena sestra su prošetale kroz bujne šume, prelepe doline i pored kristalno čistih reka.

Takođe je izrazila oduševljenje i divljenje prema prirodnim lepotama Nacionalnog parka Nera, ističući koliko je važno očuvati takva mesta i pružiti podršku ekološkim inicijativama. Ona je takođe pohvalila svoju sestru kao idealnog partnera za ovu avanturu, ističući njihovu bliskost i zajedničku ljubav prema prirodi uz komentar:

“ Bilo je nezaboravno iskustvo, adrenalin je činio svoje, prolazili smo strmim kozjim stazama, klisurama, pećinama. Viseći most nam je bio najveći izazov.“

P

Hiking u Nacionalnom parku Nera nije samo fizički izazov, već i prilika za otkrivanje retkih biljnih i životinjskih vrsta koje obitavaju u ovom području. Sanja i njena sestra su se divile raznobojnom cvetju, zvucima ptica i mirisima prirode, uživajući u jedinstvenoj atmosferi koju pruža ovaj park.

Nakon nezaboravnog dana provedenog u Nacionalnom parku Nera, Sanja Kužet je izrazila zahvalnost što je imala priliku da otkrije ovu prirodnu lepotu i da to podeli sa svojom sestrom. Njihova avantura u Rumuniji ostaje trajno sećanje na prelepe trenutke provedene u prirodi.

Ukoliko ste ljubitelj prirode i avanture, Nacionalni park Nera u Rumuniji može biti savršena destinacija za vas. Pruža mogućnosti za različite aktivnosti na otvorenom, a njegove netaknute lepote će vas očarati i ostaviti bez daha.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci