[acf field="pre_title"]
ODLIČNO SE SNAŠLA I KAO GLUMICA

Prve fotografije sa seta serije „Pevačica“: Milica Pavlović blistala u izazovnoj zelenoj haljini

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Snimanje serije „Pevačica“ u kojoj jednu og glavnih uloga ima pevačica Milica Pavlović krenulo je pre dve nedelje. Pevačica je oduševljena ekipom i zahvalna je što je baš ona izabrana za ovu pevačice u istomenoj seriji. Za Toxic portal pričala je kako se snašla na setu i kako ju je ekipa prihvatila.

-Velika mi je čast što sam deo ovog projekta. Svakog dana učim od ljudi koji su na setu. Jedva čekam da počne emitovanje i da publika vidi ono što spremam svih ovih meseci. Na početku nisam znala kako sam se snašla, ali od svojih novih kolega glumca stalno dobijam pohvale, pa pretpostavljam da sam dobra. Veoma se trudim, slušam sve savete koje mi daju i dajem sve od sebe da budem najbolja – rekla je Milica.

Pored Pavlovićeve u seriji igraju Miloš Timotijević koji glumi muzičkog producenta, i talentovani Nikola Rakočević koji je estradi menadžer. Upravo nam je i on otkrio da je Milica sve na setu oduševila i da se super snašla i van svoje sfere.

Glumacka ekipa serija Pevačica
ATA images

-Čuo sam nešto da se šuška da na snimanju ima trzavica sa Milicom, ali to stvarno nije tačno. Ono što sam do sada video je super, ona odlično peva, ali se super snašla i u glumačkim vodama. Ova serija će sigurno pomeriti granice, pa sa sigurnošću mogu da kažem da ovu seriju bi mogao da emituje i HBO – otkrio nam je Nikola.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci