[acf field="pre_title"]

Radiša Trajković Đani: „Jedva čekam da postanem deda!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Kažu da nema dobrog provoda bez pevača Radiše Trajković Đanija. Iako mu ova godina nije bila ni malo laka, pevač priznaje da jedva čeka da se završi kao i da se ostvari u ulozi dede.

„Tako je, ova godina je što ja kažem žali Bože. Ne ponovila nam se. Mislim svi smo živi i zdravi, ali nastupa nema, prvo mi je bilo zabranjeno jer sam bio kažnjen, pa mi je kretanje bilo ograničeno, onda kada sam se vratio na staro nije to to. Jeste, recimo Ceca, Jana, Lukas, ja i tako ta neka stara garda pevača je preko tražena, ne kažem ima i mlađih generacija tu, ali daleko je to od onih nastupa i veselja koje mi radimo. Broj ljudi je ograničen i samim tim ni atmosfera nije ono što je nekad bila. Tako da ispraćam ovu godinu i radujem se sledećoj.“-rekao je Đani, a kada smo pomenuli da sledeća godina nosi i potpuno novu ulogu u njegovom životu rekao je:

„Jedva čekam da postanem deda, da li je unuk ili unuka, sasvim je nevažno bitno je samo da dete bude živo i zdravo! Familija moja!“-rekao je pevač u našoj „DeToxic“ emisiji, a šta nam je još otkrio o svom privatnom životu možete pogledati u našim prilozima.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci