[acf field="pre_title"]

ĐANI NAPUSTIO BOLNICU! Slađa priznala:“Taj problem dugo traje!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Radiša Trajković Đani izašao je iz bolnice i nalazi se na kućnom lečenju. Njegovo stanje je stabilno, on se mnogo bolje oseća, ali mora da miruje.

Radiša Trajković Đani
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

 

Pevač je je pre nekoliko dana završio u bolnici, nakon što mu je pozlilo na nastupu. On se, uprkos insistiranju lekara da to ne uradi, vratio na nastup, nakon čega je ponovo hospitalizovan, jer mu ni sutradan nije bilo dobro. Njegova supruga Slađana Trajković, koja se ne odvaja od njega, tada je ispričala šta se tačno desilo.

– Morao je da prekine nastup jer mu se slošilo odjednom dok je pevao. Samo je počeo da se žali na mučninu, posle je morao odmah da ode u bolnicu. Začudila sam se jer smo do skoro bili na odmoru i sve je bilo u redu. Inače on ima problema sa šećerom. Taj problem dugo traje. Samo mu se zavrtelo u glavi i požalio se na mučninu. Posle je dobio temperaturu, krenula je dijareja i sad čekamo da vidimo šta će biti. U bolnici je za sada, uradiće se sve neophodne analize, pa ćemo u dogovoru s lekarima znati za dalje kako i šta treba da radimo – poručila je tada Slađa.

Kurir/ Republika
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci