[acf field="pre_title"]

RAZOČARANA! Voditeljka Ana Mihajlovski „grad svetlosti“ više nikada neće posetiti a evo i zašto!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Voditeljka Ana Mihajlovski otputovala je u Pariz sa svojom ćerkom, a kako je otkrila, desila joj se neprijatna situacija. Ona je, naime, opljačkana, a pritom je morala da plati kaznu.

Kako je voditeljka otkrila, Pariz više nije grad kakvim ga pamti.

– Moj izraz lica dan prvi i moj izraz lica dan treći u Parizu. Pariz kakav poznajem zaista više ne postoji. Nisam bila toliko dugo da se ni sećam koliko godina je prošlo od poslednje posete, ali ovakvu transformaciju jednog od najdivnijih gradova na svetu nisam očekivala. Ajfelov toranj ograđen u potpunosti sa punktovima za bezbednosne provere, ulice prljave i smrdljive, ljude da ni ne komentarišem, a pljačkaši svuda – poručila je Ana.

Ona je potom otkrila da je odmah prvog dana opljačkana.

– Prvog dana su nam ukrali pare za „subway“ (metro) molim vas ne pitajte kako, a onda su mi naplatili i kaznu 100 evra zbog te fejk karte koju nam je iz automata izvadio ‘pomoćnik’ metroa, a odmah potom su mi ukrali i telefon koji sam kupila tri dana ranije, nikada neću zaboraviti trenutak odluke da ne platim osiguranje za telefon jer kao ko to plaća? Besni Srbi na aerodromu, revoltirani ponašanjem zaposlenih prema putnicima, objasnili su mi da je Francuska u velikoj krizi i zaista baš tako i deluje – poručila je ona.

Kako kaže, nije želela da dozvoli da ono što se desilo upropasti prvo putovanje njene naslednice i nje.

– Nije pomogla ni ta lepota grada, niti novogodišnja rasveta, pa ni savršeno uređeni izlozi u Lafajetu da se otresem tog osećaja krize koji vrišti sa svih strana. Ovo je bilo prvo samostalno putovanje moje mališanke i mene pa nisam htela da dozvolim da mi tupavi telefon uništi par dana, ali sa ove distance – iz bezbednosti moje fotelje, rekla bih da smo se Pariz i ja pozdravili poslednji put, pa evo da obeležimo – poručila je voditeljka.

 

24.sedam
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci