[acf field="pre_title"]

Rialda Karakasanović SAMO ZA TOXIC PORTAL o najpopularnijem dvojcu trenutno na našoj estradi:“ Imala sam priliku da ih vidim i totalnu su momci na zemlji!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Uzbudljiva i talentovana pevačica Rialda Karakasanović nedavno je odlučila da se otvori i podeli šta se dešava u poslednje vreme kod nje. Tokom ekskluzivnog intervjua za naš Toxic portal, Rijalda je otkrila mnogo toga o sebi, svojoj muzičkoj karijeri, ljubavnim iskustvima i odnosima sa kolegama. Ovaj razgovor donosi nam dublji uvid u život i umetnost ove izvanredne umetnice, koja osvaja srca publike širom sveta svojim zvukom i harizmom.

Da li radite na novim projektima, i pripremate li neki dobar hit posle radne seozne?

-„Sto se tiče projekata, moja nova odluka je da šutim i mutim. Svakako poslije ljetne turneje uzela sam par dana da se naspavam i odmorim i ulazim u studio.“

Kako komentarišeš album Jelene Karleuše?

-„Što se tiče albuma nisam sve pjesme preslušala , ima par pjesma koje mi se dopadaju i sa jednog i drugog albuma.
Svakako u ovo vrijeme izbaciti jedan album, a tek dva je ozbiljan posao i investicija i prvo to je za ozbiljno poštovanje.Dugo se očekivao album, ona je izbacila 2 , kao u fazonu znam da kasnim pa evo dva umjesto jednog. Ostala je u svom fazonu , neko to voli ili ne voli, ali svakao je zapaženo što je i poenta.

Kako komentarises karijeru i nastupe popularnog dvojca Dragomira Despića (Desingerice) i Luke Bjelovića (Pljugice) ?

Skoro sam nastupala u jednom klubu i prije nastpa smo se dotakli teme koja je bila aktuelna tokom ljeta, pa sada, a to su njih dvojica i taj čuveni performans.
Ja sam prokomentarisala kako smo bili u hotelu soba do sobe i kako zaista su pristojni i kul momci i kako sve to je zaista samo dio tog performansa.
E sad nekome je to strava, neko to osuđuje, ali nakon svih afera, pornica, skandala i pojedinih performansa koji su isto bili “zapaženi” ( da se tako izrazim), mislim da ništa nije sad toliko “traumatično”.
Svako ima pravo da bira koju muziku sluša, na cije nastpe ide, sta mu se svidja i sta ne.
Madona , Britni i Kristina Agilera u se poljubile u usta na Mtv dodjeli nagrada ( mislim da je to bilo dešavanje), Maluma bi na svakom koncertu izveo random đevojku na binu i ljudio se s njom, Mija Blrisavljević je imala spot gđe je gola, Karleuša je skidala na bini muškarce koji su bili publika itd.
Mislim da imamo negđe poentu.
Imala sam priliku eto da ih vidim i totalnu su momci na zemlji, e sad show biznis je show biznis.“

Da li si zaljubljena, kako izgleda tvoj „savršeni muškarac“ šta sve mora da poseduje da bi te osvojio?

-“ Ja sam uvijek zaljubljena , ako ništa u sebe! Što se tiče Mr. Savršenog, uh to je basš veliki spisak jer kako su godine prolazile, spisak se “širio”
Šalu na stanu, kljucna stvar je da muškarac bude svoj na svome jer najgori su oni neostvareni koji krenu da svoje frustracije liječe na ženama jer ne znaju šta ce od svoje dokonosti, a isto tako i obrnuto.
Meni je važna ta energija, fizička privlačnost, IQ koji nema problem ni da pokrene bilo koju temu, a i da se nadoveže.
Volim akciju i da mi je uvijek interesantno i da se smijem. Pa sa li sad pravili palacinke ili bilo na kraju svijeta, energija je uvijek tu.
Da mogu nešto pamentno da naučim, saznam od njega, da se trudi, osvaja i da zaista bude oslonac i zaštitnik kao pravi muškarac.Uh, mislim sa sam pretjerala…
Ali ajde , nek to bude “uvertira”.- istakla je Rialda.

Šta ti je dobro a šta loše doneo rijaliti, da li bi opet ušla u isti?

-„Pa ja iskreno nemam loše iskustvo što se tiče samog mog učešća u rijalitiju, ako i boravku.
Sva neka ostala dešavanja koja su bila tu , stucajem oklolnosti,sve je go neka škola i iskustvo. A Bogu hvala, toga nikada dosta .
U zlživotu nikad ne govorim nikad, ne zna se šta nosi dan. Svakako da sad se bavim drugim stvrima koje me ispunjavaju i koje su mi prioritet.

Prelepo izgedaš, da li treniras i koja je tvoja životna rutina?

-“ Hvala ti puno na komplimentu.
Pa mislim da zapravo nikada u boljoj formi, trenirala sam cijelo ljeto i dok sam bila na turneji.
Ne baš u intenzitetu kao kad sam kući, ali ako nista 3 x nedeljno sam se trudila da nađem vrijeme za makar 30 min kružnog treninga.
Negđe sam naučila da slušam svoje tijelo, da prepoznam šta mu odgovara , a šta ne.
Da se razumijem nisam ja uvijek salata i riba, bude tu dana kad pojedem 3 sladoleda i dvije pizze, ali isto tako znam da sutra se vracam jelovniku i tako napravim balans.
Dosta spavanja , vode, sunca i kretanja su ono sto je br.1, pa onda sve ostalo.-„
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci