[acf field="pre_title"]

Rule ne može da se pomiri sa Džejevim odlaskom: „Fali nam, i dalje ima suza!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Muzičar Zoran Jagodić Rule, poznat kao klavijaturista pokojnog Džeja Ramadanovskog, ali i kao njegov blizak prijatelj i dugogodišnji saradnik prisustvovao je jednogodišnjem pomenu i odao počast muzičkoj legendi.

Rule je otkrio kako se oseća nakon godinu dana otkad nas je Džej iznenada napustio.

– Evo već godinu dana bez Džeja… Ali, on je tu sa nama, uvek prisutan. Došli su svi za njega danas, prijatelji sa Dorćola i sa strane, da ispoštuju ovaj običaj. Veliki gubitak, zaista. Ja sam sa njim proveo četvrt veka i nedostaje mi da se čujemo, da pričamo, da se dogovaramo… Neki savet da mi da. U principu, šta god da je rekao, uvek je bio u pravu, iskusan je bio, mnogo je toga prošao, ta ulica… To je veliki fakultet – rekao je Rule.

Džej Ramadanovski
Džej Ramadanovski , foto: ATA Images

Jagodić je istakao da često sedi sa Džejevom ekpipom na Dorćolu i da im legendarni pevač, a njihov veliki prijatelj, nedostaje, i da neretko putsi suzu zbog njega.

– Fali nam stalno, naravno. Uvek je cela ekipa na okopu u kafiću, i sad ćemo sesti u njegovu čast, sedimo, pričamo doživljaje, smejemo se, a on je, naravno, tu sa nama prekoputa na zidu i stalno je sa nama, pa malo i sa njim pričamo. Ulica Cara Dušana je bilo njegovo mesto, odatkle smo uvek kretali, pili kafu pred put – priča Rule za „Telegraf Jetset“.

Džej Ramadanovski
Džej Ramadanovski , foto: ATA images

– I dalje ima suza, ima emocije… Ali on je bio takav, kad god bi neko zaplakao, ne bi to voleo. Bio je veseo, sve je okretao na šalu, uvek je mogao da zaigra i nasmeje sve – kaže Džejov prijatelj, pa dodaje da je Marija, Džejeva ćerka, nasledila talenat od oca i da će uskoro zaploviti pevačkim vodama.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci