[acf field="pre_title"]

SAMO ZA TOXIC PORTAL! Marija Šerifović otvoreno o Jeleni Karleuši:“ Ja sa njom nemam ni najmanji problem!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Svima je već dobro poznato da je izašao jnovi album Marije Šerifović pod nazivom „Dolazi ljubav“ sa osam novih pesama – sedam pop balada i jedno iznenađenje u vidu pravog narodnog melosa. Sve pesme već imaju spotove. Novi album izlazi nakon punih 10 godina, a ujedno i u godini u kojoj Marija obeležava 20 godina na muzičkoj sceni.

Jedva smo čekali da se ovaj album desi, zašto je publika čekala devet godina?

– Pa poslednji album je izašao 2014. godine, i te kako dobro znamo da su se od 2015. godine dešavali singlovi koji su bili i te kako uspešni, a tu mislim na pesme „Pametna i luda“, „Sama i nervozna“ i tako dalje. Sada je bio red za album i baš sam se radovala tome, deluje da se ljudima baš sviđa – rekla je Marija.

Kako je došlo do dueta sa Matejom Cvekom?

-„Bila je ideja da se desi  na ovom albumu jedan duet, razmišljala sam ko bi to mogao da bude ima dovoljno kolega i koleginica koji mogu to jednako dobro da urade između sebe što se kaže. Onda sam razmišljala da li postoji neko ovde na našem tlu da je u „povoju“ bezobzira što Matija ima 30 godina. Malo sam gledala i slušala  i zapazila sam kada je njegova pesma „Trebaš li me“  došla do mene i tekla sam da je on u ovom trenutku jedan od najboljih pop vokala koji postoji.“

Na Instagramu smo videli da je Aleksandra Prijović vrlo emotivno reagovalq na tvoj album kakvi su bili njeni utisci?

– Jeste da. Čule smo se noć pre nego što je album izašao. Tažila mi je da joj dam nešto, ja sam joj poslala i „ridala“ je fino. Zvala me je i ja rekoh „šta ti je, zašto plačeš?“. Drago mi je zbog kolega stvarno, ova narodnjačka strana prigrlila je pesmu „Moj grad“, a moje kolege iz pop muzike prigrlile su pesmu „Drugačija“, „Pola sunca“ i ostale, i ja sam jedno srećno dete – dodala je ona.

Da li je tvoja koleginica Jelena Karleuša čestitala na albumu?

Karla se nije javila. Pretpostavila sam da ćete me pitati i da stavimo tačku zauvek. Ja sa Jelenom Karleušom nemam ni najmanji problem. Ako ga ona ima, mislim da to treba svi da čujemo. Zaista ne znam, ovo je moj jedini odgovor – rekla je.

Na pitanje da li je ona Jeleni pružila podršku za albume „Alpha“ i „Omega“, Marija je rekla:

– Ja bih rekla jednu stvar na temu tog pitanja… Mislim da su neke druge daleko važnije stvari u životu za pružanje podrške, važnije, a to je ono kada se ugase kamere, kada postojimo jedni za druge. Ja sam tu za nju uvek bila i biću, ja nemam problem. Ako Karla ima neki problem, neka ga rešava sama sa sobom.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci