[acf field="pre_title"]

SVI DETALJI NJIHOVE LJUBAVI! Goca Tržan otkrila kako je Raša osvojio njeno srce evo u čemu je tajna

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Goca Tržan i njen suprug Raša Novakoviću u skladnom braku od 2015. godine. Nakon kraha prvog braka sa Ivanom Marinkovićem sa kojim ima ćerku Lenu,Goca je uplovila u romansu sa 14 godina mlađim Rašom sa kojim je odlučila da ponovo stane na ludi kamen i uživa u ljubav već 12 godina.

 

Ona je jednom prilikom otkrila kako su muškarci teško uspevali da zadrže njenu pažnju, i da je Raša jedini koji je u tome uspeo.

– Ja ne mogu da budem sa nekim sa kim nisam često, mora da mi je blizu da mogu uzmem kad god želim, a da mi ne dosadi. Meni muškarci dosade neverovatnom brzinom, jedini muškarac koji mi nije dosadio je moj sadašnji suprug zato što je totalno lud – priznala je Tržanova u svojoj emisiji.

Pored ljubavi i podrške koju dobija od supruga, veliki je vetar u leđa i kada je reč o vaspitanju i odgoju njene ćerke iz prvog braka, Lene.

– Vrlo je posesivan i zaštitnički nastrojen otac. Čim ona pomene nekog dečaka on se odmah naježi, a ja mu kažem: “Aman čoveče, pusti je“. Raša je čovek koji ume vrlo lepo da balansira između nas dve naročito kada obe pošizimo – ispričala je nedavno.

Kurir.rs/Grand
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci