[acf field="pre_title"]

Samo za Toxic portal! Oči u oči sa Bojanom Vaskovićem:“Sada će sve biti onako kako smo zamišljali“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Frontmen Lexington benda Bojan Vasković, rođeni Sarajlija samo za naš portal govorio je o svemu što verujemo da naše čitatelje zanima. Nije tajna da se u njegovoj porodici očekuje prinova i da će se porodica Vasković obogatiti za još jednu devojčicu, a šta nam je još Bojan ispričao i otkrio pročitajte u nastavku.

Za sam pocetak intrvjua pitali smo ga koliko je zapravo  teško  sakriti privatan život od očiju javnosti i koliko vodi računa o onome što govori?

-„Ja ga zapravo nikada nisam krio , samo sam ga iznosio u onoj mjeri koliko je to za neki moj pojam shvatanja dovoljno i potrebno. A kada sam ispred medija baš pazim šta govorim (smeh).“

Tizer koji se pojavio povdom američke turneje oduševio je fanove, čija je to zapravo ideja bila?

-„Znate kako, već nekih desetak godina odprilike jednom godišnje dobijamo poziv sa tog dela sveta da napravimo neku dobru turneju. Međutim, sada se se stvorila prava situacija za to, prošla je i korona, ljudi su želeli a i mi smo napravili neke velike koncerte u ovom delu Evrope što nam je i bio cilj da sa nekim takvim izgrađenjim imenom odemo u Ameriku. Mislim da će to sada biti baš onako  kako smo zamišljali pre deset godina kada smo dobili prvi put poziv.“

Školska godina je počela, najstarija ćerka Anđelina je pošla u prvi razred kako joj se škola dopada i kako je biti tata đaka prvaka?

-„Super evo taman i ja da ponovim gradivo.(smeh)  Anđelini se škola dopala, kao da je odrasla za jedan dan.“

Bojan Vasković, instagram
Bojan Vasković, instagram

S obzirom da je supruga Aleksandra trudna po treći put, kako se nosi sa trudnoćom i da li vam poslovna putovanja otežavaju porodični život?

-„Supruga je dobro hvala na pitanju, nekako ona to nosi. Treća trudnoća je u pitanju ona već ima iskustva. Nije lako, ali je dobro i  sve je pozitivno. Putovanja nam pomalo otežavaju porodični život ali smo uhodani i tako živimo već dvadeset godina. Kako bih vam rekao, najbitnija je dobra organizacija i čovek postigne sve.“

Da li ste strog roditelj?

-„Ne, supruga je malo strožija, ali ja mislim da mi zapravo ni ne znamo da budemo stogi.“

I za kraj smo ga pitali šta možemo da očekujemo od grupe Lexington u bliskoj budućnosti?

-“ Ono što je nama u fokusu je američka turneja želimo da to prođe u najboljem svetlu i da se na neki način odužimo publici što nas slušaju desetak godina a nisu imali prilike da nas čuju uživo. Svu tu emociju i energiju koju smo skupljali svih  ovih godina podelimo sa njima, a nakon toga se vraćamo u Srbiju ulazimo u studio i pripremamo peti album, a posle toga ćemo praviti planove za neke veće koncerte i širom regiona.“- istakao je Bojan.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci