[acf field="pre_title"]
Evo šta mu je rekla na samom početku ROMANSE!

Sanja Marinković progovorila o odnosu sa BIVŠIM SUPRUGOM!

Odluku da se rastanu doneli su sporazumno, a kako Sanja kaže, to im je i pomoglo da sačuvaju odnos.
[acf field="leeds"]

Pročitajte još

O odnosu Sanje Marinković i njenog bivšeg supruga mediji ne prestaju da pišu. Razvod je prošao bez pompe i skandala, a ono što najviše iznenađuje javnost je skladan odnos koji je par zadržao nakon razvoda.

Naime, tokom gostovanja u jednoj emsiiji Sanja je otkrila da Aleksandra još uvek ume da nazove posle ponoći:

– Baš smo prijatelji i mislim da je ta podrška nešto najvažnije. Ne idemo na piće, ne večeravamo nas dvoje, ali kada meni i Strahinji nešto treba, on je jedna od prvih adresa na koje se obratim. Čak i kad mi se tata razboleo, najveća podrška bili su mi rođeni brat i moj bivši muž. Čak i posle kada sam prolazila kroz teške periode, kada mi se brat ne javi u tri, četiri ujutru, imala sam slobodu da pozovem njega.

Odluku da se rastanu doneli su sporazumno, a kako Sanja kaže, to im je i pomoglo da sačuvaju odnos.

– Kad smo počeli da se zabavljamo, sećam se da sam mu rekla: „Molim te, ako ikada odlučimo da se rastanemo, neka to bude pre nego što počnemo da se mrzimo“ tako da smo to ispoštovali – rekla je i dodala:

– Mi smo se kada je ljubav nestala razišli kao muž i žena, ali ne kao otac i majka. Nismo prijatelji koji dele intimu, to nije ni normalno ni zdravo, ali stvari koje nas okupiraju, brige, trudimo se. Ipak on najbolje poznaje moju porodicu i mene i može najbolje da pomogne.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci