[acf field="pre_title"]

Sanja Vučić o svojim zdravstvenim problemima: „Opadala mi je kosa“!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Članica grupe „Hurricane“ Sanja Vučić, nedavno je progovorila o svojim zdravstvenim problemima i otkrila zbog koje bolesti prima terapiju već dve godine.

Naime, pevačica je zbog problema sa štitnom žlezdom počela da primećuje razne promene na svom telu, ali i u raspoloženju. To su bili razlozi da shvati da nešto nije kako treba:

Jednostavno sam primetila da to nisam ja. Nešto nije bilo u redu i otišla sam na analize. Koža mi je bila jako suva, opadala mi je kosa, dobijala sam naglo na težini, a bila sam i jako bezvoljna – izjavila je Sanja.

Smatrala je da promene koje oseća mogu biti i psihološke ali i hormonske, i zato je posetila ginekologa. Nakon detaljnih analiza i poseta lekarima, otkriveno je da ima problem sa štitnom žlezdom. Tih par meseci pre dijagnoze su joj, kako kaže, bili najgori.

– Bilo je leto, ja sam bila kod kuće bez ikakve volje za životom, nemoćna da ustanem iz kreveta. Sve je nekako bilo jako tužno i za mene tada nije postojala nikakva radost – ispričala je pevačica, za „Story“.

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

Najnoviji članci