[acf field="pre_title"]

Seka Aleksić: „Planiramo proširenje porodice“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Popularna pevačica, Svetlana Seka Aleksić – Piljikić, svojom profesijom se bavi još od 14. godine i ljude koji je vole pridobila je kako svojim glasom, tako i harizmom, kvalitetnim pesmama, ali i kulturom i čvrstim moralnim stavovima od kojih ne odstupa. Sve što je stekla, stekla je isključivo svojim radom i zalaganjem, a publika je to umela da prepozna.

Uživa u svom porodičnom životu sa svojim dečacima i suprugom, Veljkom Piljikićem sa kojim je u braku već 11 godina.

U intervjuu koji je dala za „Espreso.rs“, otkrila je koja je tajna njihovog skladnog braka i šta je to što se tokom godina promenilo u njihovom odnosu. Dugo nisu mogli da dobije dete, ali na svu sreću, danas su roditelji dva mala lepotana, Jakova i Jovana.

– Jeste, promenilo se. Još više smo učvrstili naš odnos i mogu da kažem da je on za mene idealan partner. Hvala Bogu, imamo dva predivna sina, a nadam se da će naša porodica uskoro postati još brojnija! Veljko i ja imamo vrlo skladan, drugarski odnos, pun razumevanja i strpljenja. Zaista mogu da se pohvalim skladnim brakom, što je retkost u današnje vreme – rekla je pevačica i dodala kakva je ona kao majka:

– Uopšte nisam stroga majka, čak mislim da često preterujem u nežnosti. Trebalo bi ponekad pokazati zube, a meni to jako teško pada. Veljko je tu da napravi balans i bude pomalo strog. Mislim da smo se odlično podelili kao roditelji i da je važno da naučimo decu pravim životnim vrednostima. Lepo je kad se ima, ali je važno da deca znaju da moraju sami da steknu, a ne samo da se oslanjaju na roditeljsku pomoć. Vera je svakako ono što Veljko i ja propagiramo, pa mogu da kažem da sam posebno ponosna na Jakova koji već sad zna nekoliko molitvi – otkrila je pevačica.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci