[acf field="pre_title"]

Slađa Allegro na Božić obradovala fanove novim projektom „Muzika iz starog filma“

Pevačica je danas predstavila jednu od deset pesama koje će se naći na njenom YouTube kanalu
[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Marko Pantić
Marko Pantić
Novinar i voditelj na Toxic TV

Pevačica Slađa Allegro, danas je na najradosniji hrišćanski praznik Božić rešila da svoje verne pratioce obraduje jednom od deset numera koje će se uskoro naći na njenom YouTube kanalu.

„Muzika iz starog filma“, naziv je projekta koji je Slađa mesecima unazad pripremala sa svojim timom na čelu sa svojim producentom Sharanom Allegro. Sve pesme su otpevane live i u novim aranžmanima.

Slađa Allegro, foto: Promo

Stare pesme koje godinama  volite i slušate imaće svoju filmsku priču. Akustične verzije otpevane sa puno ljubavi i emocije.

Slađa Allegro, Foto: printskrin

– Šaran uvek ima dobre ideje, koje ne mogu da se odbiju. On je oduvek želeo da uradi muziku za film, ali nema takve drame, komedije i filma o ljubavi među ljudima kao što je film koji živimo moji momci iz benda i ja. Nadam se da ćete uživati u starim novim hitovima – rekla nam je Slađa.

Slađa će u narednih nekoliko dana predstaviti sve svoje stare pesme u novom ruhu. Ruhu njihovog filma. Prva koja je pred vama je pesma „Na tvojoj strani“, a uskoro ćete moći da čujte i ostale Slađine hitove u muzičko filmskim aranžmanima.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Marko Pantić
Marko Pantić
Novinar i voditelj na Toxic TV

Povezani članci

 

Najnoviji članci