[acf field="pre_title"]
ŽELJE ZA BOŽIĆ BATU

Katarina Živković: „Želim više novca u ovoj godini“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevačica Katarina Živković praznike provodi u svom rodnom gradu Leskovcu, a kako ističe, njena mama je zadužena za božićnu trpezu dok ona već godinama izvlači novac iz česnice. Povodom toga, ove godine je poželela malo više novca, ali i dobrog zdravlja.

„Od Božić Bate mogu da poželim malo više novca u ovoj godini, ali naše želje uopšte nisu bitne. Mi možemo da želimo, ali na kraju se desi samo ono što mora da se desi. Naša najveća pobeda je to što smo u doba korone uspeli da se sačuvamo, a nadam se da će tako i ostati“- rekla je pevačica za „Alo“ i dodala:

„Uvek sam Božić provodila kod svoje porodice u Leskovcu, a mama je i ovoga puta zadužena za prazničnu trpezu. Još uvek nisam vična u kuhinji jer me to ne zanima. Kada me bude zanimalo, znam da ću u tome biti najbolja. Uvek izvučem novčić iz česnice, čak i kada nas je bilo više u kući, dok su baka i deka živeli sa nama, neverovatno je da je novac uvek završavao kod mene.“

Takođe, često je zbog posla propuštala mnoge proslave u svojoj porodici, pa da joj je zato bitno da najlepše praznike provode sa najmilijima.

„Bila sam veoma mlada kada sam počela da radim, ostala sam bez detinjstva jer sam ja tako htela, a ne jer je tako moralo da bude. Zbog svega toga sam morala prerano da odrastem, ali se ne žalim jer moj posao ima dobre strane. Naučila sam mnogo, upoznala sam puno ljudi, i sada znam kako neke stvari treba da se rade“- istakla je Katarina.

Podsetimo, lepa brineta je nedavno za Toxic portal otkrila kakvi su joj planovi za karijeru, ali i sumirala godinu koja je iza nas.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci