[acf field="pre_title"]

Svaka čast na HRABROSTI! Muž Nevene Božović ovih dana bio je u posebnoj misiji!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Nevena Božović godinama uživa u skladnoj ljubavi sa Nikolom Ivanovićem kojem je pre nešto više od dve godine rodila ćerku Anku.

Markantni Crnogorac mami ženske uzdahe gde god da se pojavi, a o ljubavi koju imaju pevačica i pilot nikada se nije mogao čuti neki trač ili spekulacija koja bi pokvarila njihov harmonični odnos

Instagram

 

O muzičkoj zvezdi anđeoskog glasa javnost zna tek onoliko koliko ona poželi da iznese u medijima. Ljubav svog života upoznala je spontano, u Budvi 2017. godine, kada ju je put naveo u njegov kafić.

Muž Nevene Božović krije se iza velikih tamnih naočara koje su postale njegov zaštitni znak, a mnogi se pitaju ko je taj koji je osvojio srce lepe pevačice?

Kad nije u vazduhu, Nikola Ivanović obavezno je negde pored vode. Ili na probama sa svojim orkestrom.

Instagram

Osim činjenice da je vlasnik ugostiteljskog objekta, pre nekoliko godina postao je kapetan crnogorske nacionalne avio-kompanije „Montenegro Airlines”, prvi iz Budve, što u šali posebno voli da naglasi. Interesantno je da se nije opredelio za neku profesiju vezanu za more, kao većina njegovih sugrađana.

Tako je ovih dana upravo pilot Ivanović bio u spasilačkoj misiji u Izraelu kako bi bezbedno vratio crnogorske državljane kući.

gloria.rs

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci