[acf field="pre_title"]

Retko koja žena može da mu odoli: Da li znate ko je Simon Leviev?!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Simon Leviev je ime koje je postalo sinonim za finansijske prevare i obmane širom sveta. Rođen u Izraelu, Leviev je postao poznat po nekim od najsofisticiranijih prevara koje su ikada viđene na međunarodnoj sceni. Njegova lukavost, manipulativne veštine i sposobnost da pridobije poverenje ljudi čine ga istinskim majstorom prevara kako navodno tvrde mnogobrojne žrtve, mediji, ali i određeni zakonik.

Sudeći po fizičkom izgledu ovom zavodniku retko koja žena može da odoli. A u prilog tome ide i priča da je putem aplikacije Tinder pridobijao poverenje lakovernih žena, a zatim ih prevarama usmeravao da mu daju novac.

Simon Leviev, instagram

Tačan broj pronevera nije poznat i verovatno nikada neće biti utvrđen. Njegove prevare su veoma intrigantne javnosti, a nedavno je i Netflix objavio serijal o njegovim zloupotrebama.
Važno je napomenuti da je Simon Leviev, odnosno Šimon Hajut, odbio da se pojavi u tom dokumentarcu, a navodno je zapretio tužbom protiv Netflix-a.

Jednom prilikom u medijima je izjavio da je pogrešno prikazan u dokumentarcu, a sve optužbe unesrećenih žena kojima je na prevaru ukrao milione i dalje negira.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci