[acf field="pre_title"]

OTVORILA DUŠU! Jelena Zana iskreno o neostvarenom majčinstvu, Žiki i njegovim ćerkama

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Proces vantelesne oplodnje nije nimalo lak i sa sobom nosi brojne poteškoće kroz koje žena mora da prođe.

To je upravo bilo iskustvo Jelene Galonić, pevačice grupe Zana, koja je u emisiji „Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović“ otvorila dušu i podelila detalje ovog iscrpljujućeg procesa.

– Mi smo pokušavali na razne načine ali ne znajući, ja sam pre nekih sada već petnaestak godina upravo zbog toga što sam želela da se ostvarim kao majka, meni se uopšte ne dopada taj izraz, otkrila usled svih tih ispitivanja da ja u stvari imam hašimoto.

Sada je to normalna stvar, svaka druga žena ga ima, ali se to pretpostavljam odrazilo i na to da ja ne mogu da ostanem u drugom stanju.

Iskustvo Jelene Galonić brzo ju je iscrpelo

– Ima toga, a i krenule su mi neke godinice, nije da sam baš u ranim dvadesetim… Vezano za endokrinologiju, moja endokrinološkinja, kako se sada kaže, mi je rekla: „Ako ste nešto morali da odaberete, ovo ste najbolje odabrali“ – rekla je otvoreno Jelena a zatim objasnila kako se osećala posle odlaska na vantelesnu oplodnju.

– Posle jedne vantelesne koja je kao što se zna, neuspešna, ja nisam želela da se upuštam više u sve to jer ti hormonalni disbalansi su mene dovodili do toga da apsolutno to nisam bila ja – rekla je iskreno pevačica i nastavila:

– To su neka raspoloženja koja su potpuno nerealna, od plača preko… valjda je to napumpavanje tim hormonima…

Jelena Zana, instagram

Pa tromo, boli te svaka kost bukvalno i ja nisam više htela sebe da opterećujem sa tim hormonalnim stvarima koji su mi i ovako zbog štitne bili narušeni tako da sam rekla ako je Bog rekao ovako…

Žika ima dvoje dece, dve ćerke, divne, sada je postao i deda – iskreno je ispričala Jelena koja je sa decom svog izabranika u sjajnim odnosima.

Gloria.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci