[acf field="pre_title"]
ISKRENA

Tamara Milutinović: „Saobraćajnu nezgodu ne mogu sebi da oprostim“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Emotivni život pevačice Tamara Milutinović već duže vreme zaintrigira javnost. Ona je uplovila u romansu sa kompozitorom Saškom Nikolićem, pa nema sumnje da će ovu 2020. godinu pamtiti po ljubavi. Takođe, u jednom intervjuu pevačica se osvrnula na celu godinu i istakla da joj je epidemija koronavirusa donela i neke dobre stvari, a to je da se konačno posvetila porodici.

„Kada se osvrnem na proteklu godinu, najvećom pobedom smatram to što smo moji najmiliji i ja ostali zdravi u celoj ovoj situaciji sa koronavirusom. Zahvalna sam bogu što nas je sačuvao i svima bih želela da budu zdravi. Sigurno je da ću se truditi da i tokom sledeće godine sačuvam dete u sebi i radujem se i sitnicama i praznicima koliko god da je život surov i težak“- rekla je pevačica za „Kurir“ i otkrila koje su joj novogodišnje želje:

„Volela bih da se opametim i da sebi ne stvaram tenziju kada za to nema potrebe. Recimo, ne mogu da oprostim i zabravim saobraćajnu nezgodu koju sam izazvala. Tokom vožnje sam kucala poruke, prošla na crveno i tom prilikom udarila u automobil jedne gospođe. Na sreću nije bilo povređenih, a ja više nikada neću koristiti telefon tokom vožnje“.

Podsetimo, Tamara je nedavno gostovala u emisiji „Tranquilo“ gde je iskreno govorila o svojoj karijeri, usponima i padovima, kao i ko joj je bio najveća podrška. Emisiju „Tranquilo“ možete gledati svake nedelje od 19h samo na Toxic Folk kanalu, a naša voditeljka Tijana Ranđelović će sa svojim sjajnim gostima napraviti prelepu atmosferu.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci