[acf field="pre_title"]

Bane Mojićević se ne kaje što je odbio neke velike hitove

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Nije neuobičajeno da pevači odbiju neku pesmu koju im autori ponude, a da ona, pak, kod nekog drugog pevača postane veliki hit. Takav slučaj je bio i kod Baneta Mojićevića. Naime, numere „Da se nađemo na pola puta“ i „Nije od karmina“, Bane nije prepoznao kao svoje i nije ih snimio, a onda su one u izvedbi Nede Ukraden, odnosno Dada Polumente, postale hitovi.

Bane ističe da mu nije žao, jer njemu te pesme nisu „legle“ i da je pitanje da li bi tako dobro prošle u njegovoj interpretaciji.

– Godine 2009. kada sam snimio „Padni u moj zagrljaj“, Dule Bačić mi je nudio „Da se nađemo na pola puta“, ali obe su bile „slične atmosfere“ i odbio sam. Kasnije je Neda prekrojila pesmu po sebi i napravila pogodak. To sam odbio, kao i jednu pesmu koju je Dado Polumenta snimio. Zanimljiva pesma, njemu je prošla super… Čudne su sudbine i pevača i pesama” – istakao je Mojićević u razgovoru sa Tijanom koja ga je ove nedelje ugostila u emisiji „Tranquilo“.

Ukoliko ste propustili ili želite još jednom da pogledate emisiju, možete to učiniti već sutra, 31. decembra u repriznom terminu od 19 časova Toxic TV kanalu.

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

Najnoviji članci