[acf field="pre_title"]

Pesma koju svi obožavaju, Tijana Dapčević iznela na fenomenalan način!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Stigli smo do kraja godine i do kraja projekta Radija S „Zvezde pevaju zvezde“, temom Ex Yu. I za kraj ona najskuplja! Tako kaže Tijana Dapčević za pesmu koju je obradila.

Do sada su je pevali Oliver Dragojević, Džej i Maja Odžaklijevska, a autori su Marina Tucaković i Futa Radulović. Reč je o evergrinu „Podseti me šta to beše ljubav“.

-To je jedna od top 10 mojih omiljenih domaćih pesama. Bila sam oduševljena kad sam dobila ponudu od Radija S da učestvujem u njihovom projektu koji pratim od kad je nastao. Drago mi je što su me se konačno setili – našalila se Tijana u jutarnjem programu Radija S „Dobro jutro, Srbijo“.

U spotu svira violončelo, što je izazvalo mnoge pozitivne reakcije jer ljudi vole da je vide sa njenim omiljenim instrumentom.

-Ekipa koja je radila spot je fenomenalna. Snimanje je bilo vrlo zabavno a nadam se da će se svima dopasti finalni proizvod, rekla je Tijana za Radio S.

Tijana se tako pridružila fenomenalnoj ekipi u ovom projektu: Džejli Ramović, Ani Bebić, Ivani Peters, Davidu Temelkovu i Igoru Simiću.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci