[acf field="pre_title"]

Tanja Savić podnela papire za razvod braka?

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Kako mediji prenose, pevačica Tanja Savić je šokirana napadima od strane zakonitog supruga Dušana Jovančevića, koji iz Australije preti da će je raskrinkati i otkriti sve što zna o njoj.

Glavni razlog za ovakve reči je njegov bes zbog Tanjinog zahteva za razvod braka, a ona je nedavno sudu predala papire i dala mu do znanja da nema povratka na staro, saznaje „Svet“ iz izvora bliskog pevačici.

– Iako Tanja ćuti, sve je to pogađa. Zbog dece ne želi da se oglašava, jer na jedan njen odgovor, on će da saspe novu kofu g*vana i tako u nedogled. Njeni sinovi uveliko koriste tablete, telefone, sve informacije su im dostupne ma koliko ona pokušavala da ne saznaju šta tata priča o mami. Sad je krenuo u kampanju protiv Tanje jer je saznao da preko suda traži razvod braka. U Australiji u taj proces može da se krene tek kada se ispuni “brdo” nekih uslova, a jedan od njih je i da minimum godinu dana supružnici ne žive zajedno. Tanja je Dušana napustila pre godinu u po, pa je i to ispunila. On je bio ubeđen da će moći da je vrati i da nastave zajedno, međutim ovo baš šokiralo. Sad vidi da je zaista svemu došao kraj, pa je iz nemoći i besa pljuje u javnosti. Ne znam kako ne misli bar malo na svoju decu nego mu je lična osveta ispred svega – ispričao je za Svet izvor koji dodaje da se Dušanu nije dopalo ni to što je Tanja decu upisala u državnu školu u Smederevu.

Dušan Jovančevič i Tanja Savić
Dušan Jovančevič i Tanja Savić, foto: Instagram

– Oni su na njegov zahtev morali da idu u internacionalnu, da bi kad porodično pređu u Australiju deca mogla po istom programu da nastave školovanje. Međutim, sad kad je izvesno da su sinovi pod Tanjinim starateljstvom, ona ih je upisala u običnu školu koju pohađaju i sva druga deca. Dušan šizi zbog toga, ali ne može ništa tu da promeni. Jedini ventil mu je da vređa Tanju, što svaki dan radi – zaključio je izvor.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci