[acf field="pre_title"]
POTRESNO

Tanja Savić u suzama: Ovo mu je prvi rođendan bez mene

Pevačica ne može da podnese razdvojenost od dece.
[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevačica Tanja Savić je poslednjih nekoliko meseci u samoj žiži javnosti zbog mnogobrojnih medijskih naslova o tome kako je njen suprug Dušan Jovančević odveo njihove sinove u daleku Australiju i tako ih razdvojio.

Tanji je sve teže što nije uz svoju decu, pogotovo u prelomnim trenucima njihovog života kao što su prvi polazak u školu, ali i njihovi rođendani. Baš nedavno njen mlađi sin je proslavio osmi rođendan, a pevačica nije uspela ni poklon da mu pošalje.

„Nas je razdvojila korona, moj suprug je odveo decu u Australiju iz bezbednosnih razloga, tamo je ipak sve drugačije. Naravno da mi teško pada i da sam veoma tužna što nisam uz njih u bitnim momentima. Sigurna sam da me svaka majka razume, ne mogu da podnesem tu razdvojenost, ali je sada trenutno tako kako jeste. Nikada ranije nismo slavili rođendane odvojeno, uvek sam gledala pa čak i kada radim da budemo na okupu. Ovo je mom mlađem sinu prvi rođendan bez mene.“ – kaže Tanja za Toxic, ali i objašnjava da joj je nakon svega još teže palo što nije mogla ni poklon da pošalje:

„Đorđu sam kupila poklon i radovala se tome što ću možda uspeti da mu pošaljem, ali ipak avioni ne lete za Australiju, ne postoji mogućnost da mu dostavim bilo šta. Iskreno niko nije očekivao da će ova situacija ovoliko dugo trajati, a tek najavljuju da će biti haos u novembru, ne znam šta bih još rekla novo, a da već nisam.“ završava pevačica.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci