[acf field="pre_title"]
OVAKO JE PRIČALA PRE MESEC DANA

Teodora Džehverović otkrila šta očekuje od dečka

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Popularna mlada pevačica, Teodora Džehverović, san je mnogim muškarcima, ali ona se dugo čuvala za onog pravog. Naime, od kada je raskinula sa Anđelom Rankovićem, pevačica je dugo bila singl i tražila svog savršenog muškarca.

Iako je dugo ćutala o svom privatnom životu i radila na svojoj karijeri, Teodora je napokon javnosti pokazala svog izabranika. Pre nekoliko dana je potvrdila da je u vezi sa košarkašem Ninom Čelebićem. Kako se šuška par je već nekoliko meseci u vezi, a pre pet dana pevačica je objavila njihovu prvu zajedničku fotografiju i time potvrdila da su u ljubavi.

I dok mnogi pričaju da Nino i Džehverovićeva ne mogu dugo da opstanu jer je poznati košarkaš veliki ženskaroš, pevačica tvrdi drugačije.

„Ponosna sam što sam pronašla takvog dečka! Kupilo me je to što zna da svira klavir, ali najbitnije je da smo se nas dvoje tako brzo ukapirali, da imam utisak da sam pronašla mušku verziju sebe! Nino razume moj posao i može da se nosi sa pritiskom javnosti“ – rekla je mlada Teodora za Blic pre nekoliko dana.

Da li će ovo dvoje mladih uspeti da izdrže pritisak javnosti i svoju ljubav nastave, ostaje nam da vidimo, a podsećamo vas kako je Teodora pričala pre mesec dana šta želi od dečka.

„Mislim da je nekada problem i u meni, jer sam teška kada biram dečka. Moj partner mora da razume moj posao i da mi fizički odgovara. Ne želim da žurim, jer svaki partner govori o meni. Sledeći dečko koga budem predstavila javnosti stvarno mora da bude baš kako treba.“- ispričala je Teodora u „DeToxic“ emisiji.

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

Najnoviji članci