[acf field="pre_title"]

Tijana Dapčević: “Bolje da se Marija drži pevanja”

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Koronavirus, ostavio je posledice na gotovo sve profesije, a umetnici skoro godinu dana ne obavljaju svoje poslove. S obzirom na to da su sprečeni da rade ono što vole i u čemu uživaju, mnogi su pronašli i otkrili svoje nove talente, te se tako i jedna od naših najpopularnijih pop pevačica, Tijana Dapčević pohvalila svojim umećem u kuhinji.

– Ništa mi nije prijalo tokom ove pandemije, ali da sam se posvetila pravljenju različitih jela jesam – rekla je pevačica u lajv uključenju u emisiji „Grand magazin“.

Potom se osvrnula i na „novu profesiju“ svoje koleginice Marije Šerifović, koja je u toku izolacije počela da snima vlogove i objavljuje ih na svom Jutjub kanalu, a Tijana joj je kroz smeh poručila:

– Neka se drži Mara mikrofona. Nije ona postala vlogerka! Marija je umetnik, muzičar, pevačica i nikad neće biti vlogerka, to je samo trenutni njen momenat kreativnosti, a zatim dodala:

– Svi mi imamo primarnu profesiju. „Vloganje“ na Jutjubu, Instagramu i Fejsbuku je nešto čime eksperimentišemo mi koji smo sprečeni da radimo svoje primarne poslove… Kao da ne postojimo. To je eksperiment, kao što je i ceo svet trenutno u eksperimentu – istakla je pevačica.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci