[acf field="pre_title"]
TUGA

Tragedija u porodici Džona Travolte!

Američka glumica izgubila borbu za život
[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Američka glumica Keli Preston preminuila je u 58. godini života nakon dve duge godine borbe sa rakom dojke. Ovu tragičnu vest je podelio njen suprug i poznati glumac Džon Travolta na svom Instagram profilu.

„Teška srca obaveštavam vas da je moja prelepa supruga Keli izgubila dvogodišnju bitku sa rakom dojke. Hrabro se borila uz ljubav i podršku svih nas. Kelina ljubav i život ostaće u našem sećanju. Naredni period ću posvetiti svojoj deci koja su izgubila majku, pa vas molim da mi unapred oprostite ako nas ne bude bilo neko vreme“ – napisao je glumac.

Glumica je bila poznata po svojim ulogama u filmovima „Jerry Maguire“ i „Twins“ . Poslednje njeno pojavljivanje bilo je 2018. godine u filmu „Gotti“ gde je igrala suprugu mafijaša Džona Gotija, kojeg je igrao zapravo Travolta. Pored glume bavila se modelingom i učestvovala u mnogim televizijskim projketima.

Sa glumcem je bila 29. godina u braku, a upoznali su se 1988. godine na snimanju filma „The Experts“. Imaju dvoje dece, ćerku Elu i devetogodišnjeg sina Džeta. Na veliku žalost, 2009. godine je preminuo njihov drugi sin u 16. godini tokom odmora na Bahamima.

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

Najnoviji članci