[acf field="pre_title"]

U kuhinji Jelene Đoković nema PRŽENJA: Hrana koju daje Stefanu i Tari je isključivo na biljoj bazi, a evo koje PRAVILO baka Dijana uvek prekrši

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Poznato je da je Jelena Đoković veoma posvećena zdravoj ishrani i da se trudi da zdrave navike premese na svoju decu. Stefan i Tara se od malih nogu hrane zdravo, a baka Dijana je jednom priznala koje pravilo u ishrani svojih unuka krši.

– Vole moje čuvene palačinke. Uvek se čuje: „Bako, spremi nam palačinke!“, pa se onda nadmećemo: ‘Koje ćete, bezglutenske ili normalne’, a Stefan kaže: „Bako, normalne, pusti te bezglutenske – ispričala je uz osmeh Dijana Đoković.

Jelena je jednom prilikom na pitanje pratioca na Instagramu objasnila kako se Stefan i Tara hrane i na koji način im priprema hranu.

– Stefan je imao normalnu ishranu sa mesom i ribom prvih godinu i po dana, a onda je prešao na biljnu ishranu i mnogo se dobro oseća, zdrav je, a Tara je od početka do kraja, samo na biljnoj ishrani, hvala Bogu nikada nismo imali problema sa njenim zdravljem. Deca su potpuno na biljnoj ishrani, bez ikakvih problemčića, jedu krompire kao ludi i krastavce i šargarepe. Dosta im dajem i smutije i zeleniš, sve to izblendam, neka deca su geniji i odmah sve jedu, moja deca ne jedu još zelene salate, ali ne paničim jer im to dajem kroz suplementaciju ili šejkove. I ne pržimo, već kuvamo, jedu kuvani krompir ili pire – objasnila je Jelena.

blic.zena.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci