[acf field="pre_title"]

Uraganke se oglasile nakon priče da nisu u dobrim odnosima!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Danima se spekuliše kakvi su odnosi između članica grupe Hurricane koje nastupaju zajedno do novembra.

Ženski sastav Hurricane uskoro svira kraj, a stiglo je i zvanično saopštenje da Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević više neće nastupati zajedno.

Mnogo se pisalo o odnosima između tri pevačice, a sada je stiglo još jedno saopštenje od njihovog PR tima, koji demantuje da su Uraganke bile u svađi, te su naveli mogućnost da će grupa u jednom trenutku ponovo biti u istom sastavu.

– „Poštovani novinari i kolege, ovog puta Vam se obraćamo povodom natpisa u novinama koji su izašli nakon našeg poslatog saopštenja za javnost, u kom smo objasnili razloge prestanka rada članica grupe Hurricane u tom sastavu. Hteli bismo da Vam napomenemo još jednom da je jedini razlog zbog čega se ugovor neće produžavati, taj kako bi Sanja, Ivana i Ksenija imale vremena da se više posvete svom privatnom životu i odmore od prevelike popularnosti koja je često izazivala da se u medijima nađu netačni natpisi. Takođe, ne isključujemo mogućnost da se grupa ponovo vrati u istom sastavu u narednom periodu te time, nema mesta da se piše u negativnom kontekstu o njihovom međusobnom odnosu.“ – piše u saopštenju.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci