[acf field="pre_title"]

UVEK ISKRENA! Džejla Ramović otvoreno o muškarcima: Samo mi je jedno važno!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Džejla Ramović otkrila je šta jedan muškarac mora da ima, ne bi li se ona zainteresovala za njega. Najpre, priznala je kako joj baš razni prilaze, pa da ona i te kako zna šta traži.

– Svakavi (smeh)… Mora muškarac da bude ostvaren. Stvarno mi je jako bitno da je osoba ambiciozna, jer ipak sopstveno zadovoljstvo kreće od toga koliko radiš na sebi – kazala je Džejla, prenosi „Grand onlajn“, a potom je dodala:

– Ako ti nisi zadovoljan, onda ne funkcionišemo, jer ja sam stalno u pokretu, radim i trudim se da napredujem i, onda svako ko je došao u moj život i ko je nekako trčao da me stigne u tom smislu, nije se dobro završilo i nije uspelo – objasnila je pevačica.

Podsetimo, Ramovićeva je bila gošća Aleksandre Prijović na njenom trećem koncertu u Sarajevu. Govoreći o uspehu svoje koleginice za „Grand“, pobednica 13. sezone „Zvezda Granda“ naglasila je da je sigurna – da je Prija sve zaslužila.

– Mislim ona je to sve zaslužila i zaista svaka čast njoj i njenom timu. Mislim da stvarno rade odličan posao i da ta dva albuma nisu imala nijednu pogrešnu pesmu. Ljudi uživaju u njenim koncertima – izjavila je bila ona, pa onda i rekla šta je po njenom mišljenju ključ Aleksandrinog uspeha.

– Naporan rad, trud koji traje godinama, zalaganje i ovakve pesme, naravno i glas – nabrojala je Džejla.

24.sedam
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci