[acf field="pre_title"]

VELIKA SEKA SABLIĆ DOBITNICA JE NAGRADE! Glumica nagrađena za svoj filmski doprinos!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Seka Sablić primila je nagradu „Zlatni pečat“ Jugoslovenske kinoteke za izuzetan doprinos u filmskoj umetnosti. Proslavljena glumica je primajući priznanje istakla da je zahvalna na nagradi, ali da nije vreme za slavlje.

Seka Sablić koja uskoro puni 81 godinu, ne propušta ni jedan bitan događaj. Ona je došla na proslavu kinoteke, gde je primila značajnu nagradu.

Iako danas možda nije vreme za slavlje i nagrade, ja se radujem ovom priznanju Jugoslovenske kinoteke, jer mislim da nam ovakvi događaji pomažu da se vratimo u neko bolje vreme, koje smo imali – naglasila je Jelisaveta Seka Sablić.

Glumica je istakla da je posebno dirnuta što se danas nalazi u tako značajnom društvu dobitnika kao su reditelji Živojin Pavlović i Đorđe Kadijević.

– Ponosna sam što dobijam vrhunsku nagradu, najveću koju jedna filmska ustanova kakva je Jugoslovenska kinoteka može da dodeli. Zahvalna sam životu što stojim ovde i mogu da primim nagradu, sa radošću koju imam u srcu. Tu radost ću priključiti svojoj ličnoj sreći – zaključila je nagrađivana glumica.

Jelisaveta Seka Sablić u poslednje vreme je veoma aktivna na malom i velikom ekranu, tako da ju je publika gledala u sitkomu „Tri muškarca i tetka”, „Slučaj porodice Bošković”, „Junaci našeg doba”, trećoj sezoni serije „Dug moru”, filmovima „Komedija na tri sprata”, „Munje opet!”.

 

 

informer.rs

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci