[acf field="pre_title"]

VELIKA PROMENA! Ovo je prva „stanica“ Lune Đogani posle dvonedeljnog odmora

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevačica Luna Đogani nedavno se vratila  sa Kipra gde je uživala sa suprugom i ćerkicom Mijom.

Uzimajući u obzir da se Luna nalazi u šestom mesecu trudnoće, mnoge su se divile njenom izgledu. Bez obzira na trudnički stomak, Luna je zračila samopouzdanjem i blistavom lepotom. Ova poseta frizeru dodatno je naglasila njenu ženstvenost i brigu o sebi.

Frizerka koja je radila sa Lunom je stručno pristupila oporavku njene kose, koristeći posebne tretmane koji su osvežili njenu frizuru. Luna je bila veoma zadovoljna rezultatom i nije krila svoje oduševljenje novim izgledom što je postavila na Instagramu.

Ova vest je brzo privukla pažnju medija i fanova koji su se divili Luni i njenom trudu da se brine o sebi tokom trudnoće. Mnogi su je pohvalili zbog njenog sjajnog izgleda i inspirisali se da i sami vode računa o svom izgledu i blagostanju.

Luna Đogani, Instagram

Luna Đogani je još jednom pokazala da je pravi uzor kada je u pitanju nega i samopouzdanje tokom trudnoće. Njena poseta frizeru nakon mora postala je inspiracija mnogima i potvrda da je moguće izgledati sjajno bez obzira na promene koje donosi trudnoća.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci