[acf field="pre_title"]

Puklo prijateljstvo posle 24 godine: Vesna Dedić i Sanja Marinković se više ne druže!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Voditeljke i nekada najbolje prijateljice Vesna Dedić i Sanja Marinković više nisu u dobrim odnosima.

Razlog zbog kojeg je došlo do prekida prijateljstva javnosti za sada nije poznat, ali se spekuliše da je Sanja u nekoliko navrata povredila svoju prijateljicu i koleginicu.

Kako se šuška u voditeljskim vodama, dugogodišnji zajednički prijatelji ove dve voditeljke, nakon prekida prijateljstva stali su na Vesninu stranu i osudili postupke koje je Sanja pravila.

Tako već skoro godinu dana, svi oni koji su izlazili sa njima, sada u provod i druženja idu samo sa Dedićkom.

Ni na društvenim mrežama kod Sanje Marinković ne možemo da vidimo fotografije sa “starim prijateljima”, tako da je očigledno da su je se skoro svi “odrekli”.

– Tačno je da godinu dana nismo u bliskim odnosima. S obzirom da nisam državni funkcioner, nemam dužnost da javnosti objašnjavam sve svoje postupke. Međutim, pošto je posle afere koje su izazvale neke Sanjine objave na Instagramu bio ugrožen moj profesionalni integritet prinuđena sam da i javno kažem: Sanja Marinković odavno nije moj prijatelj – potvrdila je Dedićeva za Blic. Sanju Marinković je pokušala da demantuje ove navode:

-Vesna i ja smo bile veoma bliske koleginice od 1996. godine, kao što se dešava da se stavovi, razmišljanja, interesovanja i odnosi u životu svakog od nas sa godinama menjaju, tako se i dinamika naših odnosa promenila – bilo je sve što je Sanja rekla ovim povodom.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci