[acf field="pre_title"]
UPOZORILA RODITELJE

Vesna Đogani govorila o uticaju društevnih mreža: „Mi kao roditelji moramo da pazimo na decu“

"Skroz su se otuđili, uveče kad se sedne, svako na svom telefonu i posmatraju se društvene mreže"
[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pored toga što je veoma uspešna u svojoj muzičkoj karijeri, pevačica Vesna Đogani veoma dobro i pleše. Ona je popularna na Tik Tok aplikaciji, pa tako vrlo rado svoj talenat podeli sa praticoma. Između ostalog, vrlo je aktivna na drugim društvenim mrežama i ume često da se susretne sa negtivnim komentarima i uvredama. U jednom intervjuu se osvrnula na tu temu i istakla kako su se deca zbog prevelike upotrebe telefona udaljila od roditelja.

„Skroz su se otuđili, uveče kad se sedne, svako je na svom telefonu, posmatraju se društvene mreže i komentariše se ko, gde i šta. Doživljavam razne ružne komentare od strane mojih vršnjakinja. Ja sam odrasla osoba i svesna svojih rezultata, ne shvatam lično ružne komentare i ne brišem ih. Znam da je ta osoba nesrećna iz nekog razloga“- rekla je Vesna u emisiji „Jutro“ i dodala:

„Mi kao roditelji moramo, dužnost nam je, da pazimo na decu. Moramo da se svakodnevno informišemo kako da koristimo mreže. Imam dosta pratilaca, ali ja svoj uticaj koristim za kreativne stvari, za ples, glumu i zabavu, moja svrha je da se ljudi zabave i opuste. Sin mi je tražio da otvori Instagram, ali mu ja nisam dala pre osmog razreda.“

Takođe, otkrila je da je krenula na psihoterapiju kako bi poboljšala komunikaciju sa svojom decom. Dotakla se i influenserki koje se putem društvenih mreža hvale svojim „silikonima“ i da to veoma utiče na devojčice koje su u još uvek u fazi razvoja, kao i da na sve te teme treba da se razgovara sa decom.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci